Bereik 40.000 bezoekers

Adverteren

Over ons:  Cultuur beleven met kinderen

Cultuurbarbaartjes.nl is een onafhankelijk online culturele activiteitenagenda voor ouders met kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Wij geloven in de meerwaarde van cultuur beleven als gezin. Jong geleerd, oud gedaan. Daarnaast is de schat van activiteiten voor ouders onbekend, terwijl er in cultureel opzicht zoveel te doen is. Wij zetten ons niet allen in voor de ouders, maar willen ook het cultureel landschap in Nederland bijstaan, in woord en daad.

Ons publiek, uw doelgroep

Uniek aan Cultuurbarbaartjes.nl is dat de onderwerpen door een eigen redactieteam worden geschreven. Zij bezoeken culturele instellingen, evenementen e.d. en werken intensief samen met lokale experts. De content is daardoor compleet onafhankelijk.

Waarom adverteren op Cultuurbarbaartjes.nl

Een advertentie op de site is een uitstekende manier om uw doelgroep te bereiken. De unieke opzet om apart bij steden te adverteren, maakt het mogelijk effectief met uw doelgroep te communiceren. De ruimte op de website voor advertenties is beperkt, omdat wij het belangrijk vinden een rustige en onafhankelijke website te zijn.  Naast advertenties is het mogelijk ‘editorials’ te plaatsten, of op de site of in de nieuwsbrief.

Hoe adverteren op Cultuurbarbaartjes.nl

Cultuurbarbaartjes.nl heeft een unieke uitstraling en daarom werken wij niet met standaard banners. Uw advertentie kan op de homepagina, en de stedenpagina’s,  in twee blokken geplaatst worden. Deze kunnen naar keuze vast worden gezet of in een carrousel zitten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid als editorial in de tips/nieuws geplaatst te worden of in de nieuwsbrief.

Wij streven ernaar samen met de adverteerder een gepaste manier te vinden om te adverteren en adviseren daar graag in. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. De prijslijst is een leidraad; aangepaste prijzen zijn in overleg. Neem dus zeker contact op!

Ook is Cultuurbarbaartjes.nl zeer actief en expert in Social Media. Uw advertentie kan ook op onze fanpage en Twittercampagne opgenomen worden.

Home (vast) € 100 p.w. / € 350 p.m

Home (carrousel) €75 p.w./ € 250 p.m

Tekstlinks €  50 p.w. / € 200 p.m.

Stadspagina € 150 p.w./ 500 p.m.

Nieuwsbrief (sponsorpositie)€ 50

Artikel in Nieuwsbrief € 300

editorial homepagina € 200 p.m

toevoegen Tip op homepage stad € 200 p.m.

Social Media: in overleg.

Cultuurbarbaartjes.nl facts

  • Meer dan activiteiten en tips
  • 6000 unieke bezoekers per maand; verwachting eind 2012 10000 bezoekers per maand .
  • Heel Nederland, per stad te kiezen.
  • Cultuurbarbaartjes.nl stuurt minimaal 4 gerichte nieuwsbrieven per jaar. (vakanties, special issues kerst bv) en elke donderdag een nieuwsbrief met de wekelijks tips. (Donderdag is de dag dat mensen de activiteit plannen)
  • 100% onafhankelijk
  • Officieel samenwerkingspartner van Land van ANWB, Kijkuit.nl, MuseumJeugdUniversiteit, Bpp, Z@pp, Publiek.nl, Uitmetvlieg.be, Explorers

Cultuurbarabaartjes.nl bezoekers zijn tussen de 25-50 jaar oud, hebben 1 of meer kinderen onder de 12, zijn actief op internet en kennen de weg, ook van Social Media. Zij zijn vooral geïnteresseerd in activiteiten in de eigen regio.