Meivakantie Rijksmuseum

07-05-17
voor kinderen van 5-99 jaar

Nu is het moment om de Nachtwacht in het echt te zien! Leer meer over de Nederlandse schilderkunst en ga aan de slag. Speciaal voor de meivakantie zijn er heel veel extra workshops en rondleidingen in het museum voor families en jonge museumbezoekers.

Je kan ervoor kiezen om mee te doen met een van de rondleidingen. Denk aan een tour waar je van alles over het museum te weten kan komen. Of doe mee met de Teekentour waar je al tekenend door het museum loopt en handige tips krijgt van workshopdocenten. Tijdens de Teekentour leer je bijvoorbeeld hoe je schaduw of licht tekent en hoe je een dikke of dunne lijn zet. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen om mee te kunnen doen met deze tour, iedereen kan tekenen!

Of kies ervoor om zelf op ontdekkingstocht te gaan in het museum. Ga op pad met een van de vier familiegidsen en leer in 45 minuten de geheimen van het Rijksmuseum. De familiegids is een bijzonder, mooi en grappig doe-boek waarbij je wordt uitgedaagd te voelen, krassen, kijken en ontdekken.

Bekijk het aanbod op www.rijksmuseum.nl/meivakantie

PS Entree voor jonge museumbezoekers t/m 18 jaar is gratis.

Locatie:
Rijksmuseum

museumstraat 1
1071XX Amsterdam

tip
een
vriend

Tip deze activiteit aan een vriend!

Meivakantie Rijksmuseum