Vier Pasen in Artis

01-04-13
voor kinderen van 0-12 jaar

Kom tijdens Pasen naar Artis. Tijdens het paasweekend worden er in Artis diverse activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Doe de speciale paasspeurtocht, knuffel met kuikens en leer meer over de jonge dieren die uit het ei kruipen.

PAASSPEURTOCHT
Wie aan pasen denkt, denkt aan eieren. Kom de nieuwe speurtocht doen en ontdek welke dieren er allemaal eieren leggen. Wist je bijvoorbeeld dat een krokodil ook eieren legt? Door het beantwoorden van de vragen en het maken van tekeningetjes, kom je erachter welke dieren nog meer eieren leggen.
waar Informatiehuisje, de hele dag (vanaf 6 jaar)

KNUFFELEN MET KUIKENS
In leslokaal de Ark kun je een kuikentje vasthouden om te voelen hoe teer en zacht het is. Maar ook mag je konijnen, cavia’s, muisjes en wandelende takken bekijken en vasthouden.
waar leslokaal de Ark, doorlopend tussen 13.30 en14.15 uur en tussen 14.45 en 15.30 uur

VAN EI TOT KUIKEN Kom naar het Broedmachinehuis en zie hoe kuikentjes uit hun ei kruipen. Dit is een wonderlijk proces; eerst zie je gewoon een ei, daarna begint het ei een beetje te schudden en dan... Ook kun je de eieren van verschillende andere dierenbekijken.
waar Broedmachinehuis, doorlopend tussen 11.00 en 16.00 uur

PAASBRUNCH
Kom op eerste of tweede paasdag naar Artis met familie of vrienden en geniet van een luxe paasbuffet met onder andere prosecco, sandwiches, quiches en scones.

Locatie:
Artis

Plantage Kerklaan 38-40
1018CZ Amsterdam


E: info@artis.nl
T: 0900–2784796
W: www.artis.nl
tip
een
vriend

Tip deze activiteit aan een vriend!

Vier Pasen in Artis