Het Linneaushof

23-10-17, 10:00-17:00/18:00
voor kinderen van 0 jaar

Linnaeushof in Bennebroek, Europa's grootste en leukste speeltuin, is tot woensdag 23 oktober open voor het publiek. Nieuw is onder meer een coole en kleurrijke hindernisbaan van twintig meter lang. Een sportieve uitdaging voor jongens en meiden van acht t/m twaalf jaar.

Dit jaar is een nieuwe attractie de coole hindernisbaan van twintig meter lang! De hindernisbaan wordt speciaal ontworpen en gebouwd voor Linnaeushof. Kinderen moeten het parcours met kleurrijke hindernissen zoals een evenwichtsbalk, draaischijven, een wipwap en een slinger zonder ergens af te vallen zo snel mogelijk afleggen. Met een nauwkeurige tijdwaarneming kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen. De hindernisbaan is een sportieve uitdaging, die veel behendigheid vereist, maar ook zeer veilig is. De hindernissen zijn bekleed met PU schuim en op de bodem ligt valdempend kunstgras.

De nieuwe hindernisbaan is een van de ruim 350 attracties en speeltoestellen in Linnaeushof. Europa's grootste speeltuin is daardoor een waar speelparadijs voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn niet alleen de nieuwe, twintig meter lange hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.

Locatie:
Linnaeushof

Rijksstraatweg 4
2121AE Bennebroek

tip
een
vriend

Tip deze activiteit aan een vriend!

Het Linneaushof