Theaterfestival Grazende Zwaan

15-09-19, vr 18:00-21:30
za 14:30-22:00
zo 11:00-18:00

voor kinderen van 0 jaar
Prijsinformatie: toegang gratis; voor voorstellingen betaal je als volwassene

Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, straattheater, familietheater, concerten en nog véél meer leuks en lekkers!


Zoals de Oerol-hit 'Shake Shake Shake', een explosief en ontroerend dansconcert boordevol lijven, stemmen & instrumenten. Dit dansconcert beleef je op een wel heel unieke plek: onder de iconische Calatravabrug. Of geniet in de monumentale boerenschuur van Dirk Molenaar van het muziektheater 'Bach & Bleekwater', een avontuurlijke ontmoeting tussen een schoonmaakster en een violiste rond de Chaconne van Bach.

Kindervoorstellingen


De heerlijke avonturenvoorstelling 'De Gruffalo' komt naar de boerderij! En ook 'Boer Boris' doet een uitstapje naar Grazende Zwaan met zijn humoristische meezingvoorstelling. En wat dacht je van de beeldende en heerlijke ruikende voorstelling 'Moes', inclusief Moes(speel)tuin?


Gratis straattheater


Er is volop gratis straattheater. Een acrobatische luchtshow vol Argentijnse passie en emoties bijvoorbeeld in 'Who to Tango'. Een magische muziekuitvoering op het water met 'De Drijvende Diva' en een visueel spektakel va een stuntman op zoek naar romantiek in 'Springtime'.

Maar je komt er ook voor een wildpluksafari, een recycle-straatatelier, een landschapsinstallatie boordevol spiegels, windreizen door de polder, luchtbespiegelingen, een pop-up restaurant, ronkende stoommachines met meel en pannenkoeken en livemuziek. Kortom: Grazende Zwaan is een theaterfestival voor jong en oud voor een portie ongeremde fantasie!

De entree, straattheater, muziek en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. Kinderkaartjes zijn helemaal gratis!

Locatie:
Kleine Vennep Boerderij

Hoofdweg 1041
2152LJ Nieuw Venneptip
een
vriend

Tip deze activiteit aan een vriend!

Theaterfestival Grazende Zwaan
Bart Grietens