Zomerexpo: kom uit de kraan!

18-08-17, 10:00
voor kinderen van 0 jaar

Een vrolijke expo naar het prijswinnende boek Kom uit die Kraan! van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad en onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort.

Je vervelen in de zomervakantie? Dat hoeft natuurlijk niet. Bezoek tussen 8 juli en 18 augustus de gratis expo in de Centrale Bibliotheek: Kom uit die Kraan! (4+). Hierbij hoort een leuke speurtocht die je in de Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, Rozenburg, Delfshaven, Schiebroek, Ommoord en IJsselmonde kunt doen.

'Verboden toegang. Levensgevaarlijk op de bouwplaats!' Bart is nieuwsgierig. Op de bouwplaats staan een hijskraan en een cementwagen... Stiekem kruipt hij toch onder het hek door. Ontdek jij waarom? Speur mee, maak kans op een gesigneerd boek en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort.

Bieblid worden is leuk...en gratis! Alle kinderen die lid zijn of worden van Bibliotheek Rotterdam krijgen deze hele zomervakantie een grote Kom uit die kraan-kleurplaat cadeau (zolang de voorraad strekt). Let op: lidmaatschap is tot achttien jaar gratis.

Ook voor alle ouders en verzorgers die nog geen lid zijn is er een actie. Zij kunnen deze zomervakantie een gratis proeflidmaatschap van drie maanden afsluiten. Meer info en voorwaarden: www.bibliotheek.rotterdam.nl/zomeractie

Locatie:
Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 10
3011PV Rotterdam

tip
een
vriend

Tip deze activiteit aan een vriend!

Zomerexpo: kom uit de kraan!